F-eines: Literatura castellana.

LITERATURA CASTELLANA

El curs 2018-19, ens visità l'actriu Àngels Gonyalons. En vam preparat una breu presentació, que us deixem aquí, així com l'accés directe a un parell de vídeos que hi ha enllaçats:

La famosa cançó "Per què he plorat?" del musical que sobre l'obra d'Àngel Guimerà Mar i cel va produir la companyia Dagoll Dagom l'any 1988:

i l'anunci de l'últim espectacle en què ha participat l'Àngels Gonyalons:

El curs 2018-19 treballàrem una obra de teatre (La vida es sueño) i una comèdia humanística (La Celestina). Aquí us deixem un vídeo molt interessant en què es reflexiona sobre aquest art: 

Per a les exposicions en què els alumnes de Freta (Calella) recomanen llibres als seus companys, aquí tenen les instruccions que hem comentat a classe.

El curs 2017-18, ens visità l'actor i pallasso Jordi Martínez. Aquí tenim la seva presentació per a FlipArt. Però, potser millor que es presenti ell a través dels següents vídeos:

Premiat com a Millor Espectacle de Circ dels Premis Zirkòlika 2016, Rhümia és un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n’han de tornar a aprendre. El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell. Aquí en tenim el tràiler:

 I aquí el de Rhum:

 Per veure'l en la seva vessant d'actor, aquí tenim els primers quinze minuts de la sèrie Kubala, Moreno i Manchón de TV3 (2012):

 

El curs 2016-17, ens visità la pallassa Pepa Plana. Per a recordar-la, aquí deixem alguns vídeos.

 

 

 En aquesta pàgina trobareu materials per poder treballar les lectures prescrites dins l'assignatura de Literatura Castellana (Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials) per al curs 2018-19. Hem mantingut, a l'apartat "Lecturas de cursos anteriores", les que havien estat prescrites per a d'altres cursos.