F-eines: Literatura castellana.

LITERATURA CASTELLANA

El curs 2018-19 treballem una obra de teatre (La vida es sueño) i una comèdia humanística (La Celestina). Aquí us deixem un vídeo molt interessant en què es reflexiona sobre aquest art: 

El curs 2017-18, ens visità l'actor i pallasso Jordi Martínez. Aquí tenim la seva presentació per a FlipArt. Però, potser millor que es presenti ell a través dels següents vídeos:

Premiat com a Millor Espectacle de Circ dels Premis Zirkòlika 2016, Rhümia és un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n’han de tornar a aprendre. El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell. Aquí en tenim el tràiler:

 I aquí el de Rhum:

 Per veure'l en la seva vessant d'actor, aquí tenim els primers quinze minuts de la sèrie Kubala, Moreno i Manchón de TV3 (2012):

 

El curs 2016-17, ens visità la pallassa Pepa Plana. Per a recordar-la, aquí deixem alguns vídeos.

 

 

 

Voltaire ens avisa, ben oportunament, de L'horrible perill de la lectura. Aquí us oferim el text original d'aquest magnífic opuscle, amb la seva traducció al castellà. 

 

Per a les exposicions en què els alumnes de Freta (Calella) recomanen llibres als seus companys, aquí tenen les instruccions que hem comentat a classe. 

En aquesta pàgina trobareu materials per poder treballar les lectures prescrites dins l'assignatura de Literatura Castellana (Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials) per al curs 2017-18. Hem mantingut, a l'apartat "Lecturas de cursos anteriores", les que havien estat prescrites per a d'altres cursos.