F-eines : LlatÍ.

Enllaços d'interès

- Eines pràctiques: un conjugador i un diccionari en xarxa.

- Exercicis interactius sobre civilització i llengua llatines, a Discendo.

- Pandora, el porta de la dona a l'antiguitat recull informació interessantíssima sobre el món femení en els mons egipci, persa, mesopotàmic, grec i romà. 

- Los Fuegos de Vesta- un blog amb informació molt i molt interessant sobre el món clàssic. Aneu-lo seguint!

- "Chistes y juegos de palabras" al voltant del món grec i romà, en un web de la Consejería de Educación de Múrcia. 

- El magnífic laberint d'en Sebastià Giralt: labyrinthus.

- Tot un món, aquest de culturaclasica.com. Amplíssim i constantment al dia.

- Activitats i ejercicis interactius sobre llengua i cultura llatines: Ludus litterarius.

- El Ministerio de Educación, amb el Proyecto Palladium, ofereix un excel.lent i completíssim lloc, on podeu fer de tot: jugar, llegir, practicar...

- El departament de Llatí de l'IES Santiago Apóstol d'Almendralejo ofereix exercicis "tipus test" sobre morfosintaxi llatina

- Ephemeris: Revista digital en llatí.

- El lloc Aplicaciones didácticas té un apartat dedicat al llatí.

 -Cabrera de Mar, Arqueologia i Patrimoni (encara en procés de creixement) repassa amb textos i imatges molt aclaridores quatre etapes de la història d'aquest poble del Maresme. Dues d'elles ens interessen especialment, ja que fan referència al temari de la matèria: ibers i romans.

- Tot és absolutament FALS, però no deixa de ser rigorosament versemblant: la Domus Alba, l'apòcrif prostíbul de Baetulo. Aquí us n'enllacem el blog on els seus creadors han deixat les imatges de les "troballes" i l'exposició que se'n va fer, un documental, els textos amatoris i els grafits... Verum non est, sed ingeniosissimum!! 

- Si voleu tenir i/o regalar reconstruccions ben fetes d'indumentària, armes, joguines... dels romans, visiteu la pàgina d'Armillum: reconstrucció històrica de qualitat amb tota mena de preus. 

- Si voleu consultar la viquipèdia en llatí, aquí en teniu l'enllaç: vicipaedia

I, recordeu, internet és una xarxa: moveu-vos d'un fil a l'altre, que podeu trobar veritables "perles".  Si localitzeu algun lloc que creieu que pot ser interessant de compartir, sisplau, feu-nos arribar l'enllaç a través del formulari de correu.

 
Creative Commons License

Llicència Creative Commons: Podeu copiar i distribuir lliurement els continguts d'aquest web, sense modificar-los, sempre i quan en citeu l'origen.

Darrera actualització:
December 25. 2020 11:33:28